Политика за поверителност

Политика за поверителност за RIETI2013

В RIETI2013, достъпен от rieti2013.org, един от основните ни приоритети е защитата на личните данни на нашите посетители. Този документ за политиката за поверителност съдържа видовете информация, която се събира и записва от RIETI2013, и начина, по който я използваме.

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от повече информация за нашата Политика за поверителност, не се колебайте да се свържете с нас.

Тази Политика за поверителност се отнася само за нашите онлайн дейности и е валидна за посетителите на нашия уебсайт по отношение на информацията, която те споделят и/или събират в RIETI2013. Настоящата политика не е приложима за информация, събрана офлайн или чрез канали, различни от този уебсайт. Нашата Политика за поверителност е създадена с помощта на Генератора на политики за поверителност на ТермсФийд.

Съгласие

С използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност и приемате нейните условия.

Информация, която събираме

Личната информация, която се изисква да предоставите, и причините, поради които се изисква да я предоставите, ще ви бъдат разяснени в момента, в който ви помолим да предоставите личната си информация.

Ако се свържете с нас директно, може да получим допълнителна информация за Вас, като например Вашето име, имейл адрес, телефонен номер, съдържанието на съобщението и/или прикачени файлове, които може да ни изпратите, и всяка друга информация, която може да решите да предоставите.

Когато се регистрирате за Акаунт, може да поискаме от вас информация за контакт, включително елементи като име, име на компанията, адрес, имейл адрес и телефонен номер.

Как използваме вашата информация

Информацията, която събираме, използваме по различни начини, включително за:

  • Предоставяне, управление и поддръжка на нашия уебсайт
  • Усъвършенстване, персонализиране и разширяване на нашия уебсайт
  • Да разберем и анализираме как използвате нашия уебсайт
  • Разработване на нови продукти, услуги, характеристики и функционалност
  • Комуникираме с Вас, директно или чрез някой от нашите партньори, включително за обслужване на клиенти, за да Ви предоставяме актуализации и друга информация, свързана с уебсайта, както и за маркетингови и промоционални цели
  • Изпращаме ви имейли
  • Издирване и предотвратяване на измами

Файлове с дневници

RIETI2013 следва стандартна процедура за използване на регистрационни файлове. Тези файлове регистрират посетителите, когато посещават уебсайтове. Всички хостинг компании правят това и е част от анализите на хостинг услугите. Информацията, събирана от лог файловете, включва адреси на интернет протокол (IP), тип на браузъра, доставчик на интернет услуги (ISP), дата и час, препращащи/изходни страници и евентуално брой кликвания. Те не са свързани с никаква информация, която може да бъде идентифицирана лично. Целта на информацията е за анализиране на тенденциите, администриране на сайта, проследяване на движението на потребителите в сайта и събиране на демографска информация.

“Бисквитки” и уеб маяци

Както всеки друг уебсайт, RIETI2013 използва “бисквитки”. Тези “бисквитки” се използват за съхраняване на информация, включително за предпочитанията на посетителите, както и за страниците на уебсайта, които посетителят е посетил или посещава. Информацията се използва за оптимизиране на преживяването на потребителите чрез персонализиране на съдържанието на нашите уебстраници въз основа на типа на браузъра на посетителите и/или друга информация.

За по-обща информация за бисквитките, моля, прочетете статията “Бисквитки” от Генератора на политики за поверителност.

Нашите рекламни партньори

Някои от рекламодателите на нашия сайт може да използват бисквитки и уеб маяци. Нашите рекламни партньори са изброени по-долу. Всеки от нашите рекламни партньори има своя собствена Политика за поверителност за политиките си по отношение на потребителските данни. За по-лесен достъп по-долу сме поставили хипервръзки към техните Политики за поверителност.

Политики за поверителност на рекламните партньори

Можете да се консултирате с този списък, за да намерите Политиката за поверителност за всеки от рекламните партньори на RIETI2013.

Трети страни – рекламни сървъри или рекламни мрежи – използват технологии като “бисквитки”, JavaScript или Web Beacons, които се използват в съответните им реклами и връзки, които се появяват в RIETI2013, и които се изпращат директно в браузъра на потребителите. Те автоматично получават вашия IP адрес, когато това се случва. Тези технологии се използват за измерване на ефективността на техните рекламни кампании и/или за персонализиране на рекламното съдържание, което виждате на посещаваните от вас уебсайтове.

Забележете, че RIETI2013 няма достъп до тези бисквитки, които се използват от рекламодатели – трети страни, нито има контрол върху тях.

Политиката за поверителност на RIETI2013 не се прилага за други рекламодатели или уебсайтове. По този начин ви съветваме да се консултирате със съответните Политики за поверителност на тези рекламни сървъри на трети страни за по-подробна информация. Тя може да включва техните практики и инструкции за това как да се откажете от определени опции.

Можете да изберете да забраните бисквитките чрез индивидуалните опции на браузъра си. За да научите по-подробна информация за управлението на бисквитките с конкретни уеб браузъри, можете да я намерите на съответните уебсайтове на браузърите.

Права на поверителност по ЗЗЛД (Не продавайте моята лична информация)

По силата на CCPA, наред с други права, потребителите от Калифорния имат право на:

Да поискат от предприятие, което събира лични данни на потребителите, да разкрие категориите и конкретните лични данни, които предприятието е събрало за потребителите.

Да поискат от предприятието да изтрие всички лични данни за потребителя, които предприятието е събрало.

Искайте от предприятие, което продава лични данни на потребител, да не продава личните данни на потребителя.

Ако подадете искане, разполагаме с един месец, за да ви отговорим. Ако желаете да упражните някое от тези права, моля, свържете се с нас.

Права за защита на данните по GDPR

Бихме искали да се уверим, че сте напълно запознати с всички ваши права за защита на данните. Всеки потребител има право на следното:

Право на достъп – Имате право да поискате копия от личните си данни. Възможно е да ви начислим малка такса за тази услуга.

Право на коригиране – Имате право да поискате от нас да коригираме всяка информация, която смятате, че е неточна. Също така имате право да поискате да допълним информацията, която смятате, че е непълна.

Правото на изтриване – Имате право да поискате да изтрием личните ви данни при определени условия.

Право на ограничаване на обработката – Имате право да поискате от нас да ограничим обработката на личните Ви данни при определени условия.

Правото да възразите срещу обработването – Имате право да възразите срещу обработването на личните ви данни от наша страна при определени условия.

Право на преносимост на данните – Имате право да поискате да прехвърлим събраните от нас данни на друга организация или директно на вас, при определени условия.

Ако подадете искане, разполагаме с един месец, за да ви отговорим. Ако желаете да упражните някое от тези права, моля, свържете се с нас.

Информация за деца

Друга част от нашите приоритети е добавянето на защита за децата при използването на интернет. Насърчаваме родителите и настойниците да наблюдават, да участват и/или да наблюдават и ръководят тяхната онлайн дейност.

RIETI2013 не събира съзнателно никаква лична информация от деца на възраст под 13 г. Ако смятате, че детето ви е предоставило такъв вид информация на нашия уебсайт, силно ви насърчаваме да се свържете с нас незабавно и ние ще положим всички усилия, за да премахнем незабавно такава информация от нашите записи.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on vk
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp

Здравейте! Аз съм Oleta

Бадминтонът е най-бързият спорт с ракети, като скоростта на совалките достига над 200 мили в час. Елитните играчи трябва да са пъргави, силни и бързи; те могат да пробягат до една миля по време на мач по бадминтон.